Webkontrol

Webkontrol giver dig mulighed for at overvåge og administere adgang til websteder, som brugere besøger. Du kan indstille Webkontrol-indstillinger for alle brugerkonti på computeren.

Vigtigt: Webkontrol er kun tilgængelig, hvis du har aktiveret programmet med en aktiveringskode til Kaspersky Small Office Security. Hvis du ændrer aktiveringskoden, erstattes Webkontrol af Forældrekontrol (Kina). Forældrekontrol har samme funktionalitet som Webkontrol.

Du kan blokere adgang til specifikke websteder eller udvalgte kategorier af websteder.

Bemærk: Kaspersky-programmet kan kun blokere adgang til websteder, der bruger HTTPS til forbindelser. Programmet scanner kun krypterede forbindelser (HTTPS), hvis afkrydsningsfeltet Kontroller sikre forbindelser (HTTPS) for <component names> i afsnittet Generelt på fanen Beskyttelse er valgt.

Bloker adgang til bestemte hjemmesider

Bloker adgang til udvalgte kategorier af websted

Vigtigt: Hvis du har installeret den programversion, der er beregnet til brug i EU, USA, Storbritannien eller Brasilien, skal du acceptere Erklæringen om databehandling for Webkontrol, inden du kan aktivere Webkontrol. Erklæringen vises, når du forsøger at aktivere Webkontrol for den første brugerkonto på din Mac.

Hvis der er behov for det, kan du føje websteder til listen over undtagelser. Webkontrol blokerer ikke websteder, der er føjet til listen med udelukkelser, selvom de hører til begrænsede kategorier.

Rediger listen over undtagelser

Du kan kopiere Webkontrol-indstillinger for en computerbrugerkonto og indsætte dem i en anden computerbrugerkonto.

Kopiér og indsæt Webkontrol-indstillinger